Kvittering for ansøgning: ENFSED8Y

Banedanmark har modtaget ansøgning med nedenstående indhold. Mail med link til denne kvittering er sendt til ansøgers mail-adresse. Du vil indenfor 5 arbejdsdage blive kontaktet af Banedanmarks sagsbehandler - sker dette ikke, bedes du kontakte Banedanmark på mail-adressen ledningsx@bane.dk eller på telefon 8234 0241.
SagsidENFSED8Y
Administrative oplysninger:
Sagsbehandler v. Banedanmark:Astrid Appel, tlf: 24823199, mail: auap@bane.dk
SagstitelGøderup , Højvangsvej, Brugsvand under tryk, ENFSED8Y
Ansøgning revideret:
Ansøgning modtaget:02/09/2021 13:44:10
Sagen afgjort:22.11.2021
Sagen deaktiveret:Nej
Arbejde opgivet:Nej
Journalnummer:2021-15877
Antal revisioner:0
Tekniske oplysninger:
Strækning:København H - Fredericia
Baneklasse:
Strækningsafsnit:
Banekilometer:37.658
Faktaark/ Oplysninger om ansøgning og bane.html Word
Ansøgers reference Gøderup, Højvangsvej
 
Ledningsejer Rådgiver Entreprenør Ansøger
Firma Gøderup Vandværk Sweco Danmark G.C. Entreprise, Køge ApS Rådgiver
Anden entreprenør:/ Ansøger
Kontaktperson Simon Christensen Kasper Munch Morten Cardel
Telefon 5120 5408 5372 1457 5665 4783
Mail simonchristensen100@gmail.com kasper.munch@sweco.dk mc@gc-entreprise.dk
Entreprenør findes ved udbud/licitation Nej
Sporsagkyndig, firma Person
Sporsagkyndig indmeldes senere Ja
Tilknyttet Banedanmark-projekt Nej Projektnavn/kontaktperson v. Banedanmark:
 
Breddegrad 55.591101 Længdegrad 12.040305 Google Maps Google Earth
Vej Højvangsvej By Gøderup
 
Ønsket startdato 01.11.2021 Forventet slutdato 01.12.2021
 
Metode Styrbar boring Retning Krydsende ledning
Reamerdiameter (mm) 200
Overcut (mm)
Boresonde/Pilotrør (mm)
Lægningsdybde (mm) 3600
 
Type Udv. diameter (mm) Indv. diameter (mm)
Føringsrør for beskyttelsesrør
Beskyttelsesrør Plast, trykklasse 10 160 141
 
 
Beskrivelse af ledningsprojektet I forbindelse med Ro-Rg sporombygning er Gøderup Vandværk blevet bedt om at flytte eksisterende trykvandsledning. Det ønskes derfor at bore en ny vandledning under banen TIB strækning 1 fra Højvangsvej til Kildevangsvej i Gøderup. Anlægsarbejdet foretages som en styret underboring.

Underboringen udføres min. 5 m fra fundament for kørestrømsmast med en vinkel der ikke overstiger 15 grader fra vinkelret på sporet.

Afsender- og modtagegrube placeres med en udgravning over en linie svarende til anlæg a = 3 (CC3), hhv. 18,6 og 35 m fra nærmeste spormidte. Modtagergrube etableres uden for baneskel, men afsendergrube etableres inden for baneskel.

Beskyttelsesrøret udføres uden ensidigt fald (”bananboring”) med sladrebrønd placeret i afsendergruben vest for banen, 31 m fra spormidte, med udløb til /vej/markareal. Gennemføring i brønd tætnes med gummimanchetter. På modsatte side af banen tætnes rør med vandtæt muffe.

Der etableres afspærringsventil i modtagergruben vest for banen på Højvangsvej.



Afvigelser fra BN1-13-2 Ledningsanlægget etableres med manglende ensidigt fald, som en bananboring, (BN1-13-3 afsnit 13) og afsendergrube vil blive etableret på Banedanmarks areal (BN1-13-3 afsnit 10.5)
 
Ledninger/ medierør
  Ledning 1 Ledning 2 Ledning 3 Ledning 4
Ledningstype Brugsvand under tryk
Antal 1
Rør-/kabeltype Plast, trykklasse 10
Udv. diameter (mm) 90
Indv. diameter (mm) 80
Tryk (Bar) 3
Temperatur (°C)
Spænding (kV)
 
Bemærkninger til ansøgningen.
Bemærkningerne er genereret på basis af indtastningerne i ansøgningsskemaet.

Det kan ved sagsbehandlingen vise sig, at nogle af bemærkningerne er irrelevante, ligesom det kan vise sig, at der er yderligere bemærkninger. Det anbefales derfor ikke at agere i forhold til bemærkninger, før Banedanmarks sagsbehandler har fremsendt sin reaktion.

  1. Der skal indsendes et luftfoto med tydelig markering af grave-/ boretrace. Der skal være en tydelig markering af eventuelle presse- og modtagegruber.
  2. Der skal indsendes et eller flere fotos af krydsningsstedet. Fotos fra forskellige streetview-tjenester vil i nogle tilfælde være tilstrækkelige.
  3. Der skal indsendes et længdesnit (ledningens længderetning), der viser væsentlige elementer (fx skel/banehegn, banegrøfter, skinner, fundamenter etc.). Ved større ledningsanlæg skal tegningen være målfast.
  4. Der skal indsendes et eller flere tværsnit (på tværs af lednings og jernbanes længderetning), der viser væsentlige elementer (fx skel/banehegn, banegrøfter, skinner, fundamenter etc.). Tværsnittet (-ene) skal vise forholdene de kritiske steder - de steder, hvor der graves dybt, tæt på jernbanen. Ved større ledningsanlæg skal tegningen være målfast.
  5. Der skal indsendes systemdefinition for og signifikansvurdering af projektet. Der henvises til bekendtgørelse nr. 661 af 8. maj 2015 om ibrugtagningstilladelse for delsystemer i jernbaneinfrastrukturen samt til Trafikstyrelsens vejledning om samme emne - begge dele kan googles.
  6. Det er anført at der er afvigelser fra BN1-13-2. Der skal søges om dispensation fra BN1-13-2. Ansøgningsblanket (blanket til dispensationsansøgning) skal udfyldes.
  7. Det er oplyst, at den sporsagkyndige udpeges senere. En aftale om ledningsanlægget vil i givet fald være betinget Banedanmarks accept af den sporsagkyndige. Kvalifikationskravene til den sporsagkyndige er at vedkommende har bestået kurserne Baneteknik 1 og 2, samt at vedkommende har relevant arbejdserfaring. Der skal indsendes dokumentation for at kravene er opfyldt.
  8. Der er registreret andre boringer tæt på (indenfor ca. 10 m) den ansøgte lokalitet. Der skal ske en afklaring af, om det er muligt at bore på stedet eller om borestedet skal flyttes.
  9. Der skal indsendes tegningsmateriale, der viser placering af evt. brønde, afslutning af beskyttelsesrør samt udformning af eventuelt overløbsarrangement, jf. BN1-13-2.